Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
MenuCantina Santadi is gevestigd in het zuid-westen van Sardinië, nabij. Het domein is opgericht in 1960. De wijnen van Cantina Santadi komen van de beste wijngaarden in de Sulcis, vlak bij de prachtige stranden en duinen van Porto Pino. De ondergrond is daar ideaal voor de oudere wijnstokken van de autochtone Carignano-druif die fraai geconcentreerde wijnen voortbrengt. Dankzij het microklimaat bezitten de wijnen van Cantina Santadi vrijwel ieder jaar een perfect evenwicht tussen het extract, de edele tannines, alcohol en zuurgraad.

Kwalitatief is Cantina Santadi een van de meest vooraanstaande producenten van Sardinië. Voor een coöperatie bereikt men zelfs fantastische resultaten, mede dankzij de jonge, uiterst bescheiden en aardige oenoloog Piero Cella. Bovendien geniet men al jaren de ondersteuning van een van de topoenologen van Italië, de inmiddels 80-jarige legende Giacomo Tachis.
 
Cantina Santadi staat bekend om het revitaliseren van autochtone druivenrassen als Carignano, Vermentino, Nuragus en Nasco.


Geen producten aanwezig


| Meer

 
GustoPiuma
Steegstraat 53
6133 AK Sittard
Email: info@gustopiuma.nl

Op alle leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing