Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

 

“Chi beve buon vino dorme bene, chi dorme bene non pecca, chi non pecca ha la vita eterna, quindi chi beve buon vino ha la vita eterna!”
 
(Wie goede wijn drinkt slaapt goed, wie goed slaapt begaat geen zonde, wie geen zonde begaat heeft het eeuwige leven…kortom: wie goede wijn drinkt, heeft het eeuwige leven)
 
GustoPiuma is een samensmelting van onze passie voor wijn, Italië en de Italiaanse keuken. Al jaren zijn wij gefascineerd door de beleving en de passie die veel Italiaanse wijnboeren tonen in hun werk. Een passie die doorwerkt in de hoge kwaliteit van de wijnen.
 
Via gustopiuma.nl willen wij u graag laten delen in onze passie voor 'la dolce vita'. Door prachtige wijnen, olijfolie en andere culinaria te importeren en te verkopen, door u te laten proeven en door u helpen bij de selectie van de mooiste producten voor de mooiste momenten.

Ons assortiment is met zorg samengesteld uit alle delen van Italië en weerspiegelt de smaken en geuren die ons betoverd hebben. Het is onze smaak, de smaak van Ploum, il gusto della Piuma, oftewel GustoPiuma!
Wij hopen dat de smaken en geuren van de producten van GustoPiuma ook u zullen betoveren!

Jos Ploum 

 

 
GustoPiuma
Steegstraat 53
6133 AK Sittard
Email: info@gustopiuma.nl

Op alle leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing