Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


Het sprookje van Ca’ del Bosco begint in 1964, als Annamaria Clementi Zanella een huisje met wat grond koopt aan de bosrand van Erbusco. Haar zoon, de jonge Maurizio Zanella, besloot op een deel van deze grond een wijngaard aan te planten.
 
Maurizio omringt zich met de allerbeste specialisten en maakt Ca’ del Bosco tot een toonaangevende onderneming op het gebied van innovatie en techniek. Alles met één doel; het creëren van de best mogelijke omstandigheden voor de productie van de perfecte wijn.
 
De rest is geschiedenis. Ca’ del Bosco groeit uit tot de leidende producent van Franciacorta, de Italiaanse variant van champagne.
 
De Gambero Rosso, de leidende wijngids in Italië, zegt hierover: “Je moet er eigenlijk een keer zelf geweest zijn, om het hele gamma van de door Maurizio ingevoerde innovaties te kunnen begrijpen. Deze vulkaan van een president heeft nog nooit op zijn lauweren gerust, als hij überhaupt al slaapt, rusteloos in een schier bovenmenselijk streven zoekend naar het perfecte wijnideaal”.


Geen producten aanwezig


| Meer

 
GustoPiuma
Steegstraat 53
6133 AK Sittard
Email: info@gustopiuma.nl

Op alle leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing