Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Najaarsproeverij 2017 GustoPiuma

Foto
Op zondag 26 november 2017 organiseren wij weer onze Najaarsproeverij. Tijdens deze middag laten wij je graag proeven van tientallen wijnen, spumantes, dessertwijnen, grappa's en likeuren uit heel Italië. En natuurlijk presenteren we weer enkele nieuwe ontdekkingen. 

Wij verwelkomen je graag bij de prachtige, Romeinse Villa de Proosdij in Klimmen. 
 
De entree voor deze uitgebreide proeverij bedraagt € 10,00 per persoon. Voor dit bedrag mag je alles proeven en zorgen wij voor een buffetje met vleeswaren, kaas en brood om tussendoor wat te snacken. 
Iedereen is welkom! Aanmelden kan via info@gustopiuma.nl. Vermeldt a.u.b. met hoeveel personen je onze proeverij wenst te bezoeken. 
 
Zondag 26 november 2017
13.00 – 18.00 uur (doorlopend)
Villa de Proosdij
Klimmenderstraat 2
6343 AC Klimmen
www.villadeproosdij.com

Empty the Bottles-diner 26 november 2017

Foto
Samen proeven is samen leeg maken!

Voor onze crew organiseren wij elke keer direct na proeverij een 'Empty the bottles'-diner. Tijdens een gezellig diner praten we dan na en maken we de open flessen leeg. 

Helaas zijn er dat veel te veel om allemaal te legen. Daarom stellen we dit 'Empty the bottles'-diner ook open voor de gasten van de proeverij. Zo kunnen we samen napraten en hoeven wij hopelijk geen flessen meer mee naar huis te nemen!

Wat kun je verwachten?
Direct na de proeverij wordt u verwelkomd in de bar van Villa de Proosdij voor een aperitiefje. Rond 18.30 uur gaan we aan tafel om te genieten van een mooie 3-gangen diner op Italiaanse manier, verzorgd door Villa de Proosdij. Alle open wijnen van de proeverij staan uitgestald en je kunt zelf kiezen welke wijnen je bij het diner wilt drinken.
We sluiten het diner af met koffie of thee en desgewenst een van de open likeuren of grappa's.

De prijs voor dit mooie arrangement bedraagt € 39,95 per persoon (incl. waters en wijnen). Reserveren kan via http://www.villadeproosdij.nl/contact/wijnproeverij.

Zondag 26 november 2017
Aanvang 18.30 uur

Villa de Proosdij
Klimmenderstraat 2
6343 AC Klimmen
www.villadeproosdij.nl
 


| Meer

 
GustoPiuma
Steegstraat 53
6133 AK Sittard
Email: info@gustopiuma.nl

Op alle leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing