Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Wilt u automatisch een uitnodiging ontvangen voor onze volgende proeverij? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:
Contactgegevens

Velden met een * zijn verplichte velden

Najaarsproeverij 2018 GustoPiuma - 9 december

Foto

Op zondag 9 december 2018 organiseren wij weer onze Najaarsproeverij. Tijdens deze middag laten wij u graag proeven van tientallen wijnen, spumantes, grappa's en likeuren uit heel Italië.

Natuurlijk presenteren we u weer met trots onze nieuwste aanwinsten. Zo kunt u op deze proeverij kennismaken met de mooie prosecco van Guizzo uit Veneto, de fascinerende Franciacorta van Franca Contea uit Lombardije en de mooie Primitivo en Negroamaro van Romaldo Greco uit Puglia.
Dit jaar zetten wij ook een tafel neer met onze kelderrestanten, die u met een korting van 30% kunt bestellen. Dat is nog eens voordelig inkopen voor de feestdagen!!

Enrico Piantato, van onze nieuwe aanwinst Laficaia uit Piëmonte, zal persoonlijk aanwezig zijn om u zijn wijnen te laten proeven!

Wij verwelkomen u graag weer bij de prachtige, Romeinse Villa de Proosdij in Klimmen. De entree voor deze uitgebreide proeverij bedraagt € 10,00 per persoon. Voor dit bedrag mag u alles proeven. Onze Spaanse gastkok, Wesley Schaap van Restaurante Fuerte Real, zal zijn eigen keuken aan u presenteren met diverse fingerfoodhapjes tijdens de proeverij. 

Iedereen is welkom! Aanmelden kan via info@gustopiuma.nl. Vermeldt a.u.b. met hoeveel personen u onze proeverij wenst te bezoeken. 
 
Zondag 9 december 2018
13.00 – 18.00 uur (doorlopend)
Villa de Proosdij
Klimmenderstraat 2
6343 AC Klimmen
www.villadeproosdij.nl

Empty the Bottles-diner met Spaanse gastkok - 9 december 2018

Foto

"SPAIN MEETS ITALY"

Samen proeven is samen leeg maken!

Zoals elk jaar organiseren wij ook weer een Empty the Bottles-diner met de wijnen van de proeverij. Zo kunnen we samen napraten en hoeven wij hopelijk geen flessen meer mee naar huis te nemen!

Wat kunt u verwachten?
Direct na de proeverij wordt u verwelkomd in de bar van Villa de Proosdij voor een aperitiefje. Rond 18.30 uur gaan we aan tafel, lekker informeel, om te genieten van een 3-gangen diner, verzorgd door gastkok Wesley Schaap van Restaurante Fuerte Real. Alle open wijnen (Italiaans ;-) van de proeverij staan uitgestald en u kunt zelf kiezen welke wijnen u bij het diner wilt drinken.
We sluiten het diner af met koffie of thee en desgewenst een van de open likeuren of grappa's.

De prijs voor dit mooie arrangement bedraagt € 39,95 per persoon (incl. waters, wijnen en digestieven). Reserveren kan via info@gustopiuma.nl. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang!
 
Zondag 9 december 2018
18.30 uur
Villa de Proosdij
Klimmenderstraat 2
6343 AC Klimmen
www.villadeproosdij.nl| Meer

 
GustoPiuma
Steegstraat 53
6133 AK Sittard
Email: info@gustopiuma.nl

Op alle leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing