Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


Colle Uncinano is een klein familiebedrijf in de heuvels van Monti Martani rond Spoleto, Umbrië. Een prachtige plek met een bijzonder microklimaat en optimale omstandigheden voor wijnbouw.
 
Hier maakt de familie Campanella al meer dan 30 jaar wijn, sinds 2005 onder de naam Colle Uncinano. Vader Claudio Campanella is de wijnmaker, zoon Francesco neemt de bedrijfsvoering voor zijn rekening. Claudio’s filosofie is dat de kwaliteit van de wijn komt van het terroir en van de optimale behandeling van de druiven. De unieke smaak wordt voortgebracht door de vinificatie. Daarom heeft Claudio zijn cantina in het midden van de wijngaarden gesitueerd, zodat de druiven na de oogst zo snel mogelijk in de kelder zijn.
 
De wijnen van Colle Uncinano zijn een volle expressie van het terroir, een resultaat van het respect dat de familie heeft voor de natuur en haar oneindige voorraden.
 
Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
Colle-Uncinano-–-Umbria-Sangiovese-IGT-2015 Colle Uncinano – Umbria Sangiovese IGT 2015
Mooie, jonge Sangiovese. Rijp en fruitig karakter, met aroma’s van kersen en rood fruit op siroop. Heerlijke wijn voor alledag en bij een veelvoud aan gerechten.
Klik hier voor meer informatie
6,95
4,85
Per fles
Aantal:
Voorraad: 51
Colle-Uncinano-Umbria-Merlot-IGT-2014 Colle Uncinano - Umbria Merlot IGT 2014
Mooie basis Merlot. Rond en fruitig karakter, met aroma’s van donker fruit en een vleugje laurier. Heerlijke wijn voor alledag en bij een veelvoud aan gerechten.
Klik hier voor meer informatie
6,95
4,85
Per fles
Aantal:
Voorraad: 6
Colle-Uncinano-Umbria-Rosso-Flame-IGT-2015 Colle Uncinano - Umbria Rosso 'Flame' IGT 2015
Elegante rode wijn met prima prijs-kwaliteitverhouding. Blend van Sangiovese en Merlot. Aroma’s van zure kersen in moncherry. Heerlijk bij pasta met rode saus.
Klik hier voor meer informatie
6,50
Per fles
Aantal:
Voorraad: 73
Colle-Uncinano-Grechetto-Colli-Martani-Araminto-Silver-DOC-2017 Colle Uncinano - Grechetto Colli Martani 'Araminto Silver' DOC 2017
Volle en rijke cru van Grechetto. Laat geoogste druiven zorgen voor een extra rijke smaak. Aroma’s van geconfijt fruit, rijpe appel en zoete specerijen.
Klik hier voor meer informatie
8,95
Per fles
Aantal:
Voorraad: 67
Colle-Uncinano-Sangiovese-Colli-Martani-Soviano-Regale-DOC-2011 Colle Uncinano - Sangiovese Colli Martani 'Soviano Regale' DOC 2011
Gerijpte, single-vineyard Sangiovese uit de Colle Martani. Mooi fruitig met aroma’s van kersen en rood fruit. Heerlijk bij gegrild en geroosterd vlees.
Klik hier voor meer informatie
8,95
Per fles
Aantal:
Voorraad: 76
Colle-Uncinano-Trebbiano-Spoletino-Superiore-DOC-2016 Colle Uncinano - Trebbiano Spoletino Superiore DOC 2016
Zeldzame Trebbiano Spoletino. Mooie, complexe wijn met aroma’s van citrus, bloesem en amandelen. Heerlijk bij wit vlees en stevige vis.
Klik hier voor meer informatie
8,95
Per fles
Aantal:
Voorraad: 103
Colle-Uncinano-Sangiovese-Riserva-Colli-Martani-DOC-2010 Colle Uncinano - Sangiovese Riserva Colli Martani DOC 2010
Houtgerijpte, single-vineyard Sangiovese Riserva. Rond en fruitig, met wat specerijen en donkere tonen van cacao, vanille en koffie. Lekker bij wild en geroosterd vlees.
Klik hier voor meer informatie
14,95
Per fles
Aantal:
Voorraad: 49
Colle-Uncinano-Grechetto-Colli-Martani-Araminto-Gold-DOC-2010 Colle Uncinano - Grechetto Colli Martani 'Araminto Gold' DOC 2010
Volle, houtgerijpte cru van Grechetto. Cryo-maceratie zorgt voor een bijzonder complex aroma van gedroogd exotisch fruit, toast en zoete specerijen.
Klik hier voor meer informatie
16,95
Per fles
Aantal:
Voorraad: 47


| Meer

 
GustoPiuma
Steegstraat 53
6133 AK Sittard
Email: info@gustopiuma.nl

Op alle leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing