Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Deze houtgerijpte (5 maanden) 'Chardonnay del Veneto' is geheel in de stijl van Zenato. De wijn heeft een fruitig aroma met intens bouquet van bloemen, gedroogd fruit met lichte hints van vanille. Het is een rijke, volle wijn, met een geconcentreerde, zachte smaak, waarin het hout volledig is geïntegreerd. De smaak is droog, evenwichtig en aanhoudend met tonen van hazelnoot in de lange afdronk.
 
Al sinds jaren is het domein van Santa Christina eigendom van deze familie Zenato. De wijngaarden beslaan 40 hectare en liggen op de beste percelen van het Lugana gebied. De optimale ligging ten opzichte van de zon, de ideale bodemsamenstelling, voldoende regenval en de relatief lage nacht temperatuur zorgen ervoor dat de druiven hier zeer goed en gelijkmatig rijpen en dus bij uitstek geschikt zijn voor de produktie van kwalitatief hoogwaardige wijnen.

Probeer deze Chardonnay als aperitief, bij voorgerechten en soepen, of als uitstekende begeleider bij visgerechten en schelpdieren. 

| Meer

Informatie:
Naam
: Chardonnay “Santa Cristina” DOC
Regio
: Veneto
Druifsoort
: 100% Chardonnay
Producent
: Zenato
Jaar
: 2016
Kleur
: Wit
Soort
: Droog
Land
: Italië
Prijsinformatie:
Prijs per fles:
€ 9,95 € 6,95
Aantal: Bestellen

Voorraad

4

Reviews Review toevoegen

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om het product te beoordelen. Dit helpt ons om ons assortiment en onze service voortdurend op een hoog niveau te houden.

Team GustoPiuma

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
GustoPiuma
Steegstraat 53
6133 AK Sittard
Email: info@gustopiuma.nl

Op alle leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing